Stueopdræt af Västgötaspids
Velkommen til Kennel Clasus

Solgt til familien Holm Christensen, Hammel.

Clasus Tika DK08164/2012

Nyheder fra Tika

191213 ja for nøjagtig 2 måneder siden modtog jeg nogle rigtig dejlige billeder af smukke Tika..... lidt pinligt er det jo at jeg ikke har fået lagt dem ind før nu. Men nu er de her og Tika har det dejligt med sin familie.

010113 har fået flere mails fra Tikas familie, hun er glad for sin familie og de for hende. Så alt i alt lyder det til at Tika også er faldet til hos sin familie.

260612 tja, underligt at skulle sige farvel til min trygge familie. Men er sikker på jeg skal ud og opleve en masse spændende ting med min nye familie.

220612 ha ha, jeg har endnu en gang narret dem alle.... de tror, at når de sætter et hegn op, så kan vi hvalpe ikke smutte ud...... MEN JEG KANdevil.

I mandags blev jeg chippet, det tog jeg i stiv arm. Og i går var vi med Birgitte nede og hente mor på arbejdet. Og yes, der var super mange der synes jeg var vildt lækker. Så mange nus.... Derefter var vi lige hjemme og få frokost. Så var det tid til dyrlæge besøg. Blev vejet, tjekket ører, øjne, hoved, ryg, ben og til sidst numsen. Og til sidst blev jeg vaccineret, så jeg er klar til at komme på hvalpehold sammen med mine nye forældre.

150612 tiden går godt, leger rigtig meget med min onkel Max, det er rigtig sjovt. Når han så ikke gider mig mere, så hopper han op i sofaen og lægge sig. Så hopper jeg det bedste jeg kan, men det er alså ikke særlig højt, når man kun har så korte ben.......

100612 tja, denne uge har vidst ikke været for god heller. Jeg får temmelig mange anmærkinger af kennelmor, hun synes ikke jeg hører helt så godt efter. Men det jo ikke nemt, når man er lidt nysgerrig og går på opdagelse, glemmer tiden og sådan. Vil du tænke dig, vi skulle ud i regnvejr....... synes jeg ikke specielt godt om. OG slet ikke da vi så kom ind og skulle TØRRES. Vi skulle tørres på poterne og under maven.....

040612 jeg er nok den frækkeste af alle....... jeg driller, tirrere mine søskende. De bliver hurtigt lidt/meget trætte af mig. Selvom jeg er den mindste, så er jeg altså ikke bange for noget. Temmelig modig, hvis jeg selv skal sige det (hmmm der er jo ikke andre der gør det). I dag var ude, jeg gik med onkel Max, han kan nemlig godt finde de gode steder at gå hen..... så jeg glemte alt om, hvor jeg var......ups.......og hørte ikke at kennelmor kaldte.....så jeg blev HENTET...no

260512 wow verden er godt nok stor og spændende udenfor..... og dejligt at sove ude i det fri.

250512 jeg racer afsted, så hurtigt mine små korte ben kan klare det. Jeg er over alle bjerge før de har talt til 3cheeky. Glæder mig til at skal mere udenfor, tror det bliver vildt spændende.

180512 jeg er den lille med radar-antennen..... siger min kennel mor. Hmmmm ved nu ikke, jeg er glad, nysgerrig og helt klar på en tur ud af kurven, når lejligheden byder sig.wink

100512 er begyndt at krybe udenfor kurven

Tika 2 uger

Tika 2 uger

Tika 2 uger

Tika 2 uger

3 uger

3 uger

4uger

4uger

4uger

4uger

4uger

4uger

4uger

4uger

4uger

4uger

4uger

4uger

4uger

4uger

4uger

4uger

6 uger

Er jeg ikke fin.....? ja min hale plejer at ligge lidt pænere rundt, som en rigtig spidshund.

6 uger Er jeg ikke fin.....? ja min hale plejer at ligge lidt pænere rundt, som en rigtig spidshund.

7 uger

fuld af spilopper, så stå pænt.... hvad tror du? jeg er jo en Västgötaspids

7 uger fuld af spilopper, så stå pænt.... hvad tror du? jeg er jo en Västgötaspids

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk