Stueopdræt af Västgötaspids
Velkommen til Kennel Clasus

Er solgt til familen Jessen  i Sæby

 

Clasus Tenna, bliver kaldt Sigga. DK08161/2012

Nyheder fra Tenna:

290414 I søndags modtog jeg et fint billede på sms, samt en besked om at hun nyder livet i familien.

010113 Forleden fik vi en dejlig mail fra Tenna. Hun befinder sig godt med sin familie, synes livet er herligt med børn og gode løbeture i skoven med mor eller far.

290612 jeg elsker at være ude, også selvom det står ned i stænger.....har været ude og lege med pind, klov eller hvad jeg nu kunne finde. Eller bare ligget på fliserne og kigget ud....... sådan gør onkel Max nemlig også.

220612 jeg skal flytte hjemmefra den 10.7 siger kennelmor. Gad vide hvordan det bliver? Har hilst på min nye familie.... en dreng og en pige samt deres mor og far....Glæder mig lidt til at se hvordan det bliver, men tror helt sikkert det bliver sjovt. 

I mandags blev jeg chippet, det tog jeg i stiv arm. Og i går var vi med Birgitte nede og hente mor på arbejdet. Og yes, der var super mange der synes jeg var vildt lækker. Så mange nus.... Derefter var vi lige hjemme og få frokost. Så var det tid til dyrlæge besøg. Blev vejet, tjekket ører, øjne, hoved, ryg, ben og til sidst numsen. Den eneste mangel dyrlægen så, var at jeg manglede halen. Men jeg er jo født med kun en lille stump. Hvor svært kan det være? Og til sidst blev jeg vaccineret, så jeg er klar til at komme på hvalpehold sammen med mine nye forældre. 

150612 jeg driller kennelfar, når jeg skal ind.......kommer ikke første gang han kalder. Og når han så vil hente mig, så gemmer jeg mig på mit hemmelige sted........  Tika og jeg er ret gode til at finde ting og sager man kan lege med. Og vi er så absolut dem der kommer sidst ind, de kalder altid lige midt i en leg.

100612 jeg er en rigtig knurrepot, siger kennelmor. Der er altid lyd på når jeg leger med de andre. Har været rigtig meget ude og lege her i weekenden, det er bare toppen. Men det værste var alligevel regnvejr, man bliver jo våd selv på maven. Og når man kommer ind, vil du tænke dig, så skal man TØRRES..... så kan man altså godt lige knurre en gang. Kennelmor skal jo ikke tro, jeg finder mig i hvad som helst.....

040612 er med på den værste, når vi er ude...... jeg kan lige drille de andre, og så er jeg lynende hurtig til at løbe omkring. Kan godt lide at have onkel Max med ude, han ved lige hvor vi skal hen....... hmmm tror jeg nok....... vi var iflg. kennelmor kommet lidt på afveje i eftermiddags. Men det var altså bare såååååå spændende.yes

260512 wow verden er godt nok stor og spændende udenfor..... og dejligt at sove ude i det fri.

250512 jeg smutter rundt i huset, når jeg kan komme afsted med det. Driller og leger meget med Max, han er så kær. Jeg er så glad, når jeg bliver taget op og kan få lov at ligge ved min kennelmor, det er ren råhygge.

180512 jeg er begyndt at gå på mine ben, lidt usikkert, men ok. Og jeg er så småt ved at opdage, at der er en verden udenfor kurven..... lidt usikker endnu. surprise

100512 er begyndt at krybe udenfor kurven

Tenna 2 uger

Tenna 2 uger

Tenna 2 uger

Tenna 2 uger

3 uger

3 uger

3 uger

3 uger

4uger

4uger

4uger

4uger

4uger

4uger

6 uger

Er jeg ikke bare smuk?

6 uger Er jeg ikke bare smuk?

7 uger

er jeg ikke bare dejlig????

7 uger er jeg ikke bare dejlig????

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk