Stueopdræt af Västgötaspids
Velkommen til Kennel Clasus

Er solgt til familien From i Børkop.

Clasus Tais DK08160/2012

Tais' udstillingsresultater

170514 Hedensted, DKK Kreds 5, Dommer Soile Bister,Finland, Åben klasse, Good.

040514 Årslev, Kreds 3 Skue, Dommer Hanne Laine Jensen, Åben klasse, Very good.

260414 Bredsten, SPK, national udstilling, Dommer Klaus Strack, D, Åben klasse, Excellent, CK, recerve cert, plac.1, 3. bedste han

090214 Fredericia, DKK, international udstilling. Dommer K.E. Johansson, S, Mellemklasse, Very good.

081213 Nyborg, SPK, national udstilling, Dommer Eivind Mjærum, N, Åben klasse, Excellent, CK, 1 plac.4 bedste han.

021113 Herning, DKK, international udstilling, Dommer Leif Lehmann Jørgensen, Mellemklasse, Excellent

250813 Varde, DKK kreds 11, natinal udstilling, Dommer Vincent O'brien, Irland. Juniorklasse, Very good, 1 plac.

010613 Årslev, SPK, Dommer Harto Stockmari, Finland, Juniorklasse, Excellent, CK, Rec.Cert, bedste junior, 2. bedste han.

270413 Bredsten, SPK, Dommer Rita Reynies, B. Juniorklasse, Very good.

 

Nyheder fra Tais

220214 modtog mail fra Ebba og Tais i går......

Tais er nu ved at være" udlært" i at apportere..  2 store sorte labradorer har taget ham under deres "forben" og viser ham hvordan man gør når "byttet" skal hentes både inde i sivene og laaangt ude på fjorden (stor udfordring for hans mor at iagttage fra bredden ).
Tais er god til at bruge både næsen og øjnene og synes det er mega sjovt og er rimelig træt når vi vender hjem ....

150214 Tais og Birgitte på udstilling i Fredericia (nogle af billederne ovenfor) Ebba og kennelmors dreamteam.

140613 Tais er idag blevet til en rød Västgötaspids...... han fandt en gyllelagune, som han tog bad i. Hans mor synes ikke om den nye parfume, så han måtte hjem i bad. Men værst af alt bilen stinker, og ja ét bad var ikke helt nok. Så der er dømt ture til fjorden med lange svømmeture.

030613 Tais og Birgitte havde en fantastisk dag lørdags. De var helt klar til at indtage bane og lægge sig i "selen" for at opnå det bedste af det bedste.

270413 Tais har i dag været på sin første udstilling. Det klarede han rigtig fint. Var i ringen sammen med Birgitte.

 090213 I dag kom Tais og hans familie på besøg i Fredericia. Wau en flot herre, så fin og harmonisk. Og han var med på besøg indenfor på udstillingen i Fredericia, og det var ikke noget man tog sig meget af. Der var jo en masse som stod og kiggede, man kunne jo altid hører dem ad om de vil lege.....  men så fik man af vide at det måtte man ikke. Dejlig herre som har mod på fremmede mennesker og hunde.

271212: Først i december fik jeg en dejlig mail fra Tais og hans mor. De har fundet hinanden og nyder det gode selskab. Tais var ude og gå tur i noget sne og pludselig begyndte han at grave...... frem kom en mobil telefon, som straks blev afleveret hos hans mor, som så fandt frem til en glad ejermand. Dygtig dreng, kun 7 måneder gammel, rigtig godt gået.

290612 ja mit nyeste påhit er, at ligge på kennelmors fødder, når hun skal lave mad. Det er jo sommetider der falder noget af......gulerødder f.eks. det er bare guf at få sådan nogle, skåret i små stykker.

220612 Kennelmor siger jeg skal flytte op til min mor omkring den 1.7...... hmmm ved ikke lige, hvornår det er. Men jeg glæder mig vildt til at skulle have maks opmærksomhed..... man er vel konge for en dag eller?

I mandags blev jeg chippet, det tog jeg i stiv arm. Og i går var vi med Birgitte nede og hente mor på arbejdet. Og yes, der var super mange der synes jeg var vildt lækker. Så mange nus.... Derefter var vi lige hjemme og få frokost. Så var det tid til dyrlæge besøg. Blev vejet, tjekket ører, øjne, hoved, ryg, ben og til sidst numsen. Den eneste mangel dyrlægen så, var at jeg manglede halen. Men jeg er jo født med kun en lille stump. Hvor svært kan det være? Og til sidst blev jeg vaccineret, så jeg er klar til at komme på hvalpehold sammen med min nye mor.

150612 jeg har haft besøg af min nye mor idag. Hun er vældig sød, så jeg lagde mig på gulvet og smagte lidt på hendes sko. Hun kan ligeså godt begynde at vende sig til, at jeg er der. Hun sagde, jeg er blevet stor og flot, samt at jeg virkede som god hund..... kan man blive andet, når man som jeg har charme selvtillid og lækkert hår.

100612 kennelmor siger jeg er ved at blive stor, der er ikke så meget tøsedreng over mig mere.... men når man har 4 søstre, hvordan bliver man så lige en stor dreng????  Men ellers er det dejligt, når det er weekend, så har vi rigtig meget tid ude i haven og i græsfolden. Og som noget nyt har jeg været ude i regnvejr.......øv øv, så skal man tørres på maven og poterne, når man kommer ind.......føj. Ikke noget for en rigtig dreng.

040612 jeg har næsten ikke tid til at komme med ind udefra. Det er rigtig spændende alt det der er at snuse til, bide i og ikke mindst løbe ligeså langt ens små ben gider. Det er guld at være ude og lege.

260512 wow verden er godt nok stor og spændende udenfor..... og dejligt at sove ude i det fri.

250512 i går fandt jeg en stor skål, den indeholdt noget, ved ikke lige hvad det var, men smagte på det......hmmm var okay. Har set min mor drikker det, så det må være ok at drikke vand.enlightened Da jeg jo er den største i kuldet, så tillader jeg mig at bestemme...... dvs. Tika er ikke helt enig, men hun er mindst og jeg er størst, så jeg lægger mig bare på hende, hvis der er problemer med hende. Da jeg er en kende kraftig, er det lidt svært at styre alle 4 ben på samme tid..... derfor har jeg fået tilnavnet Wombaten.......

180512 jeg er begyndt at gå på mine ben wink. Og hvis det ikke passer mig at blive taget op, ja så kan jeg godt kurrer lidt.

100512 er begyndt at krybe udenfor kurven

Tais 2 uger

Tais 2 uger

Tais 2 uger

Tais 2 uger

Tais 3 uger

Tais 3 uger

4uger

4uger

4uger

4uger

4uger

4uger

4uger

4uger

4uger

4uger

4uger

4uger

5 uger

5 uger

6 uger

Ta mig fra den gode side?

6 uger Ta mig fra den gode side?

6 uger

Har I set mig? jeg er da for lękker

6 uger Har I set mig? jeg er da for lękker

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk